Intentie-legging voor de Nieuwe Maan in Waterman

Op  1 februari 2022 staat de nieuwe maan in het sterrenbeeld Waterman. Een Nieuwe Maan is traditioneel een goed moment om zaadjes te planten en te zien waar ze naar zullen leiden in ongeveer 6 maanden tijd, wanneer de Volle Maan in Waterman de cyclus voltooit.

De intentie-legging voor de Nieuwe Maan in Waterman

Het sterrenbeeld Waterman staat bekend om zijn altruïsme en idealisme. Een Nieuwe Maan in dit teken is de perfecte gelegenheid om jouw intenties voor een betere wereld te formuleren. Wat is “een betere wereld” voor jou? Hoe kun jij ertoe bijdragen? Welke talenten kun je inzetten? En welke rol spelen anderen rondom je in jouw intenties?

Met onderstaande Intentie-legging, speciaal ontworpen voor deze Nieuwe Maan in Waterman, krijg je een inzicht in al deze vragen. 

intentie-legging nieuwe maan in waterman
intentie-legging nieuwe maan in waterman

Mijn intentie-legging

Ook ik heb van deze Nieuwe Maan gebruik gemaakt om inzicht te krijgen in mijn “ideale wereld” en wat mijn voornemens zijn om hieraan mee te helpen. 

Eerst en vooral moet ik misschien starten met een bekentenis: ik ben de laatste tijd wat cynisch geworden wat een “betere wereld” betreft. De polariteit, de wij-versus-zij-retoriek, de groeiende aanhang van extremen… Ik word er eigenlijk zeer moedeloos en droevig van. 

Het gevolg is ook dat ik me wel wat afzonder van de wereld en vaak “in mijn cocon” kruip. Ik probeer zeker mijn steentje bij te dragen – ik eet minder vlees, ik sorteer alles netjes waardoor ik jaarlijks nog maar zo’n 2 zaken restafval heb, ik verspil geen voedsel en ook zo weinig mogelijk gas en elektriciteit – maar ik ben geen idealist meer. Ik heb de handdoek in de ring gegooid, al is dit mogelijk een tijdelijke fase.

Ik was dan ook erg benieuwd naar wat deze legging, met kaarten uit het Universal Waite-tarotspel zou tonen. En zoals zo vaak kennen de kaarten me beter dan dat ik zelf doe.

Intentie-legging nieuwe maan in waterman

Als antwoord op de vraag over hoe ik wens dat er een betere wereld eruitziet, trok ik Schildknaap Pentakels. Ergens, heel diep in mij, droom ik ervan om andere mensen te kunnen helpen bij het waarmaken van hun business-droom, via concreet advies in online marketing of online ondernemen (een beetje een niche Kamal Kharmach uit Andermans Zaken). 

Om iets meer zicht te krijgen op de Schildknaap Pentakels heb ik nog een bijkomende kaart getrokken: Staven Aas. En dat bevestigt dit idee: met creativiteit en passie mensen helpen die bijvoorbeeld hun webshop willen doen slagen, meer online visibiliteit willen…

Het talent dat ik hiervoor kan gebruiken is mijn creativiteit (Bekers Aas) dat ik met vuur en passie kan inzetten en overbrengen (Ridder Staven).

Mensen met wie ik me kan omringen zijn zij die mijn hulp nodig hebben: mensen die het financieel of op business-vlak moeilijk hebben en die niet altijd zien dat er hulp is (Pentakels Vijf). 

Via advies en raad die helpen bijdragen tot een beter werk of meer financiële zekerheid en vrijheid  kan ik me met hen verbinden (Pentakels Koning).

Zo hoop ik uiteindelijk ook zelf op een nieuw begin, misschien zelfs een volwaardige onderneming waarbij ik via mijn expertise anderen kan helpen om hun droom waar te maken.

En… wat denk jij? Hoe zou jij deze legging interpreteren?

Wil je ook zicht krijgen in jouw intenties en wil je graag dat ik deze legging voor jou doe? Dat kan zeker! Neem contact met me op om verder af te spreken.

Disclaimer: dit artikel bevat affiliate links, onder meer naar Amazon. Koop je iets via deze links, dan krijg ik op het bedrag een kleine commissie. Dit heeft geen enkele invloed op de prijs voor jou als koper, maar steunt mij wat bij het onderhoud van de site :-). Dank je wel!