Krijg zicht op je dromen met deze Manifestatie-legging

Ik heb veel dromen en ambities. Ik wens een betere balans rust-werk. Ik zou me graag verder kunnen verdiepen in de tarot. Ik wil meer genieten van het leven. Ik wil beter prioriteiten kunnen leggen. Ik wil. Ik wil… Zoveel dromen die op een bepaald moment allemaal zo belangrijk lijken, maar waar ik door een gebrek aan focus en tijd en moed geen werk van maak. 

Herkenbaar…? Zie jij ook door het “dromenbos” je eigenlijke droom niet meer? Dan kan deze manifestatie-legging je helpen om de zaken weer helder te zien.

Wat is manifesteren?

Manifesteren betekent “iets bekend of zichtbaar maken.” Het werkwoord werd vroeger vooral gebruikt om protest (in de vorm van manifestaties) aan te duiden, maar in spirituele middens verwijst het ook naar het zichtbaar maken van dromen of wensen. 

Door duidelijk aan te geven of te manifesteren wat je wil, waar je van droomt, waar je naartoe wil, zet je eigenlijk al een eerste zeer belangrijke stap in de realisatie van die droom. 

 

De manifestatie-legging

Met deze manifestatie-legging van 7 kaarten krijg je een mooi beeld van je droom, welke eerste stappen je moet zetten, welke uitdagingen je te wachten staan en welke lessen je zal leren. Alles leidt uiteindelijk naar een bepaalde uitkomst.
tarot manifestatie legging
tarot manifestatie legging

Voorbeeld Manifestatie-legging

Om zicht te krijgen op mijn diepste droom en zo ook meer focus, heb ik een manifestatie-legging voor mezelf gelegd.

Mijn diepste droom is financiële zekerheid en onafhankelijkheid (Pentakels 9) (voor zij die een beetje astrologie kennen: mijn Zon staat in het Tweede Huis en mijn Maan in Stier, dus niet zo heel verwonderlijk). Ik wil zelfvoorzienend zijn, trots kunnen zijn op mijn werk en wat ik doe en daar ook (financieel) de vruchten van kunnen plukken. 

Ik moet die droom realiseren om zo los te komen van de vele zaken waar ik me aan bindt (De Duivel). Ik loop mezelf voortdurend voorbij. En in die zoektocht naar vrijheid bind ik mezelf ironisch genoeg steeds meer vast aan allerlei verplichtingen. 

Als ik mijn droom volg, dan zal ik de energie van de Koning van de Zwaarden vinden: rust in mijn hoofd, anderen kunnen adviseren, een expert in mijn vakdomein.

De eerste stap die ik moet zetten, is de Koning van de Staven: ik moet mijn doel voor ogen houden en er gericht naar toe werken. Niet holderdebolder en vol vuur en weinig lange termijn zoals de Ridder van de Staven, maar een duidelijk plan. Ik heb de focus in mij; ik moet er nu gebruik van maken.

 Mijn uitdaging is Bekers Tien, die me eraan herinnert dat ik ook niet mag vergeten om van het leven te genieten, van mijn partner en familie, van de kleine dingen waarvoor ik het eigenlijk ook allemaal doe, maar die ik in mijn ambitie te vaak vergeet.

Zwaarden Zeven is een interessante kaart om op te duiken bij wat ik zal leren: hij kan wijzen op het feit dat ik soms te goeder trouw ben en mensen te snel vertrouw, dus mogelijk daar (weer eens) met de neus tegen de muur zal lopen. Of de kaart kan er ook op wijzen dat ik moet leren om prioriteiten te leggen.

De mogelijke uitkomst is Staven Twee: ik moet van dromen overgaan naar concrete stappen. I have the whole world in my hands. Alles is mogelijk. Er is geen falen, enkel feedback. Geloof erin en het komt goed.

Hoe zou jij de legging interpreteren?

Wil je ook zicht krijgen op je droom en hoe je deze kunt realiseren, maar heb je liever dat ik de manifestatie-legging voor jou doe? Dat kan zeker! Neem contact met me op om verder af te spreken.